Spring til indhold

Ny kick-start hjælp til grønne danske virksomheder

13.05.2013  12:22

Programmet hjælper virksomheder ud på eksportmarkedet med den klare målsætning at etablere virksomheden på markedet og indhente den første ordre.

”Grøn Vitus” henvender sig til små og mellemstore danske virksomheder med grønne løsninger – inden for vand- og miljøsektoren – der vil igangsætte eksport til et nyt marked.

Det danske Eksportråd søger i øjeblikket efter virksomheder, der er interesseret i at blive engageret i ”Grøn Vitus” programmet. For at deltage i programmet skal din virksomhed (gælder hele koncernen) have maksimum 150 mio. kr. i årlig omsætning og maksimum 100 ansatte.

For yderligere information om ”Grøn Vitus” programmet kontakt eksportrådgiver fra Eksportrådet Saida Boukaddid på saibou@um.dk eller +45 33 92 01 89. For at høre nærmere om hvordan ”Grøn Vitus” kan implementeres i Bulgarien, kontakt den danske ambassade i Sofia på sofamb@um.dk eller tlf.: +359 2 917 01 00.

Eksportrådet er den del af Udenrigsministeriet, som løser opgaver for private virksomheder inden for eksport, internationalisering og investeringsfremme.Seneste nyt

    Se alle