Spring til indhold

Løb sammen med den Danske Ambassade I Bulgarien til 5km Crown Run i Sofia!

22.05.2018  11:02

Ambassaden inviterer dig, dine venner og familie til at deltage i 5km Crown Run i anledningen af Hans Kongelige Højhed Kronprinsens fødselsdag.

Hvornår? - 26. Maj kl. 09:00

Hvor? – South Park Sofia

Hvem? – Organiseret af den Kongelige Danske Ambassade I Bulgarien i rammerne af 5km Run

Hvis du bringer dine løbesko, så bringer den danske ambassade dig i et løb med en kongelig fornemmelse. Bliv en del af fejringen af Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag og løb sammen med den Kongelige Danske Ambassade og hundredevis af løbere fra Danmark og Bulgarien.
Til 5kmn Crown Run vil du kunne få udleveret en krone, som kan bæres under løbet, så man selv kan føle sig en tand mere kongelig. Efter løbet kan du deltage i vores lotteri, hvor vi vil forbløffe dig med de nøje udvalgte præmier!

Formålet for arrangementet er at promovere løbekultur på en underholdende måde, men baggrunden for arrangementet er Hans Kongelige Højhed Kronprisens 50-års fødselsdag d. 26. maj. Kronprinsen har igennem sit liv været protektor for flere organisationer og initiativer med fokus på idræt og de positive aspekter ved at leve en aktiv liv i bevægelse. Den Danske Ambassade organiserer i rammen af 5km Run arrangementet 5km Crown Run for at ære disse initiativer, sprede budskabet om de sunde aspekter af løb samt for at ønske Kronprinsen en god fødselsdag.

I Danmark er Kronprinsens fødselsdag blevet markeret med fem løb i de fem største byer, hvor Kronprisen selv har deltaget i samtlige løb.